Home – English

Kun Pista Vendégház

Rohanó világunkban, ha az ember nyugodt pihenésre vágyik, közel a természethez, igazi falusi légkörben, akkor a Kun Pista Vendégházban megfelelő környezetre talál. Látogasson el erre a gyönyörű környékre, egy igényes szálláshelyre Vértesbogláron.

Csodálatos környezetben található, minden igényt kielégítő vendégház.

- D. László

kp-et-1

Különleges pillanatok

A Kun Pista Vendégház kivételes helyszínt biztosít az igazán különleges alkalmakhoz: legyen az üzleti esemény, esküvő vagy megismételhetetlen családi pillanat.

as

VENDÉGHÁZAINK

A Kun Pista Vendégház Felcsút közelében Vértesbogláron található. Vendégházaink 7 db szobája 2 épületben oszlik el. A két épület közötti átjárás a köztük lévő parkon, illetve párhuzamos utcán keresztül is biztosított.

as

SZOBÁINK

Valamennyi szobánkhoz saját fürdőszoba és illemhelyiség tartozik. Vendégházanként 45 nm-es közösségi tér, egybenyitott jól felszerelt konyhával. Akadálymentesített szobák.

as

KÖZÖSSÉGI TEREK

Kinek ne jutna eszébe egy kis szünetet tartani és elmenekülni oda, ahol csend van és nyugalom. Bel- és kültéri közösségi tereink lehetőséget biztosítanak csapatépítő tréningek, rendezvények lebonyolítására.

Nyugodt pihenés közel a természethez

Kinek ne jutna eszébe egy kis szünetet tartani és elmenekülni oda, ahol csend van és nyugalom.

Rólunk mondták

Családi hétvégét töltöttünk Kun Pista vendégházban, mely csodálatos környezetben található, minden igényt kielégítő vendégház. Berendezése letisztult, modern, mindenkinek nagyon tetszett. Külön ki szeretném emelni  Andika kedvességét, szolgálatkészségét. Annyira meg voltunk elégedve mindennel, hogy a jövő év július első hétvégéjét lefoglaltuk a legközelebbi találkozónk helyszínéül. Ez a szálláshely hibátlan. Mindannyian csillagos ötösre értékeltük.

- D. László

Ezúton is szeretnénk megköszönni a hétvégi lánybúcsús társaság minden tagjának nevében a szívélyes fogadtatást, amelyben részesültünk Önöknél. Mindenki egytől egyig odáig és vissza volt a helytől, a vendégszeretettől, a légkörtől, a házak felszereltségétől, egy szóval mindentől. Nagyon jól éreztük magunkat, szuper helyszín volt a lánybúcsúnk számára, reméljük nem voltunk túl hangosak. Biztosan fogunk még találkozni, mert

- B. Viktória

Csak szeretnem barátnőm szavait megerősíteni. Nem csak amiatt lett tökéletes, felejthetetlen, személyes és szívhez szóló az egész napunk, mert a lányok szívvel-lélekkel készültek, terveztek és szerveztek hónapok óta, hanem a szállás és környezet egész atmoszférája és az Önök segítőkészsége is hozzájárult az önfeledt mókához, a hatalmas nevetésekhez, az érzékeny meseszép pillanatokhoz! Jó egészséget kívánok és maradjanak örökre

- B. Gyöngyi

Gyakran ismételt kérdések