Kun Pista Vendégház II.

A Kun Pista Vendégház II. (KPV2) vendégházában egy szinten 3 szobában összesen 10 vendéget tudunk elszállásolni. A vendégházban 1 db kétágyas, 1 db háromágyas (franciaággyal, 160x200 cm) és 1 db ötágyas szoba található. A hálószobákban 90x200 cm-es kényelmes ágyak állnak vendégeink rendelkezésre, amik igény szerint összetolhatóak. A nagy 45 m2-es közösségi térben található a konyha is, ami teljesen felszerelt.

Minden szobához saját fürdőszoba tartozik (zuhanytálcával). hajszárítóval és törülközővel. Igény esetén a szobák pótágyazhatóak, mely esetben kérje egyedi árajánlatunkat.

Lehetőség van kizárólagos használatra bérelni a vendégházainkat. Ez a Kun Pista Vendégház II. esetében 90 000 HUF / éj. Privát bérlés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, az alábbi elérhetőségek egyikén.

Férőhelyek

10 fő

Szobák

3 hálószoba + nappali

Konyha

teljesen felszerelt

Fürdőszobák

privát minden szobához

WIFI

ingyenes

kisállat

3 kisállatig ingyenes

dohányzás

nem dohányzó

parkolás

zárt udvarban szabad kapacitásig díjmentes

Foglalás esetén minden esetben egyedi azonosítót használunk. A Kun Pista Vendégház II. esetében (KPV2). Az alábbi gombra kattintva kezdheti meg a foglalási folyamatot. A megnyíló ablakban választhatja és kalkulálhatja ki az Önnek legmegfelelőbb szobát a három vendégházunk közül.

ÁRKALKULÁCIÓ & ONLINE FOGLALÁS

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csupán pár perc alatt!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Előleg és SZÉP kártyás fizetés

Bankszámlaszám tulajdonos: Stoneway Építőipari és Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 50453025-10010323

OTP SZÉP kártya esetén:

OTP SZÉP esetén: weboldalon keresztül, elfogadóhely a Kun Pista Vendégház (Stoneway Építőipari és Szolgáltató Kft.)

Az előleg fizetés funkció használatához csak arra van szükség, hogy a főkártya tulajdonos (munkavállaló) regisztrálja magát az OTP SZÉP Kártya Munkavállalói oldalán. A kártya tulajdonosának a SZÉP Kártya előleg fizetés végrehajtásához a következőket kell tennie:

  • Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként;
  • A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása, vagy
  • Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása, majd az „Előlegfizetés" gomb kiválasztása után
  • Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.

Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni.

Kérjük, hogy az előlegfizetés során keletkezett bizonylatot emailben küldje el részünkre, ezzel igazolva az előlegfizetés megtörténtét.

OTP SZÉP kártya munkavállalói felület:
https://www.otpportalok.hu/maganszemely-bejelentkezes/maganszemely_szep-kartya/

MKB SZÉP esetén: legyen kedves elküldeni részünkre a kártyabirtokos nevét és azonosítószámát, mellyel egy előrefizetési azonosítót készítünk és küldünk Önnek, ezzel lehet az MKB Szép kártya webes felületén utalást indítani.

K&H SZÉP esetén: az alábbi telefonszámok egyikén - +36 1/20/30/70 335 3355 (7-es menüpont)

Helyszínen történő SZÉP kártyás fizetés esetén POS terminálon is kiegyenlíthető a szállásdíj.

Gyakran ismételt kérdések